Bluecoat American Dry Gin 0,7L, 47%
Vůně vede osvěžující sladkou vůní, která ustupuje jemným a zemitým tónům jalovce. Tělo je intenzivně hladké s komplexní chutí. Závěr je výjimečně dlouhý.
Vlastnosti
Kategorie: | Gin |
---|---|
Hmotnost: | 1.33 kg |
Hlavní kategorie: | Gin |
Značka: | Bluecoat |
Země původu: | USA |
Druh ginu: | Tradiční |
Stupeň lihovitosti: | více než 45% |
Velikost lahve: | Standardní lahve |
Obsah alkoholu: | 47% |
Objem: | 0,7L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Mohlo by se vám líbit
Ručně vyráběný na Isle of Wight od roku 2014 s použitím deseti eticky získaných rostlinných látek, přináší hladkou, ale komplexní směs čerstvé organické citronové kůry a peprných zrnek ráje s nádechem mořského vzduchu z divokého a voňavého skalního samfíru. Osvěžující a povzbuzující porce pro svobodomyslné.
Destilované z Buddhovy ruky. Pro výrobu bylo použito 12 typických místních bylin v kombinaci se 4 klasickými ginovými ingrediencemi. Tato jedinečná kombinace místních bylinných zdrojů dodává Saigon Baigur éterickou a srdcem třepotající chuť.
Při maceraci bylo použito 11 botanicals z nichž nejvíce vyniká 6 divokých galicijských: šalvěj, vavřín, bylina verbena, eukalyptus, máta peprná a druh mořských řas zvaný glasswort, což mu dává výraznou balsamickou vůni .
V Sikkim Fraise se k britskému ginu a červenému tibetskému čaji v základu přidávají květinové esence, jalovec, lesní jahody, brusinky, koriandr a hořká pomerančová kůra. Výsledný Sikkim Fraise má vůni lesních jahod a jeho chuť je příjemně ovocná a sladká.
Klíčovými přísadami jsou slupky těch nejlepších italských citrónů.
RobyMarton Gin se narodil v Trevisu v roce 2013 z projektu svého tvůrce a jmenovce. Vyrábí se v historickém lihovaru v Bassano del Grappa, tradiční metodou je tak podroben dvěma různým destilačním procesům a dlouhému studenému nálevu přírodních rostlin.
OMG je vymazlený, bylinkami nabitý a rukodělně destilovaný London Dry gin. Je vyroben průtahovou destilací 16 jedinečných bylin a koření, které dohromady vytváří jeden z nejkomplexnějších ginů na trhu.
Při maceraci bylo použito 11 botanicals z nichž nejvíce vyniká 6 divokých galicijských: šalvěj, vavřín, bylina verbena, eukalyptus, máta peprná a druh mořských řas zvaný glasswort, což mu dává výraznou balsamickou vůni .
Málokdy byl čaj povýšen do takových výšin. Čaj Earl Grey, bohatý na bergamotový olej, je zaveden do destilačního procesu bohatého na jalovec – spolu s okvětními lístky růží – za účelem vytvoření tak britského ginu, jaký jen může být.
Thomas Dakin Small Batch Gin je vyroben z jedenácti bylin včetně jalovce, lékořice, koriandru, pomerančové kůry, angelici, čerstvých citrusů a další. Thomas Dakin Small Batch Gin je velmi suchý a příjemný.
Bohatý a jemný destilát v srdci tohoto ginu, destilovaný v charakteristickém "Coffey Still" , se vyznačuje luxusní a hedvábnou strukturou. Kromě tradičních ginových rostlin se jeho ohromující aromatická komplexnost opírá o osvěžující příval japonských citrusů, jako jsou Yuzu, Kabosu, Amanatsu a Shikuwasa, jemnou ovocnost jablek a příjemně pikantní tóny japonského pepře Sansho v závěru.
Ručně vyráběný na Isle of Wight od roku 2014 s použitím deseti eticky získaných rostlinných látek, přináší hladkou, ale komplexní směs čerstvé organické citronové kůry a peprných zrnek ráje s nádechem mořského vzduchu z divokého a voňavého skalního samfíru. Osvěžující a povzbuzující porce pro svobodomyslné.
Destilované z Buddhovy ruky. Pro výrobu bylo použito 12 typických místních bylin v kombinaci se 4 klasickými ginovými ingrediencemi. Tato jedinečná kombinace místních bylinných zdrojů dodává Saigon Baigur éterickou a srdcem třepotající chuť.
Při maceraci bylo použito 11 botanicals z nichž nejvíce vyniká 6 divokých galicijských: šalvěj, vavřín, bylina verbena, eukalyptus, máta peprná a druh mořských řas zvaný glasswort, což mu dává výraznou balsamickou vůni .
V Sikkim Fraise se k britskému ginu a červenému tibetskému čaji v základu přidávají květinové esence, jalovec, lesní jahody, brusinky, koriandr a hořká pomerančová kůra. Výsledný Sikkim Fraise má vůni lesních jahod a jeho chuť je příjemně ovocná a sladká.
Klíčovými přísadami jsou slupky těch nejlepších italských citrónů.
RobyMarton Gin se narodil v Trevisu v roce 2013 z projektu svého tvůrce a jmenovce. Vyrábí se v historickém lihovaru v Bassano del Grappa, tradiční metodou je tak podroben dvěma různým destilačním procesům a dlouhému studenému nálevu přírodních rostlin.
OMG je vymazlený, bylinkami nabitý a rukodělně destilovaný London Dry gin. Je vyroben průtahovou destilací 16 jedinečných bylin a koření, které dohromady vytváří jeden z nejkomplexnějších ginů na trhu.
Při maceraci bylo použito 11 botanicals z nichž nejvíce vyniká 6 divokých galicijských: šalvěj, vavřín, bylina verbena, eukalyptus, máta peprná a druh mořských řas zvaný glasswort, což mu dává výraznou balsamickou vůni .