Whisky, Strana 16
Stránka 16 z 23 -
457 položek celkem
Vůně je plná ječmenovýho cukru a lardovýho koláče. Následována skořicí a muškátovým oříškem. Poté nastupuje vůně pomerančové a limetkové kůry. Chuť je pokrytá čokoládou, černým pepřem, pomerančovým krémem, mléčnými čokoládovými lanýži a lískovými oříšky. Velký a pikantní dram s širokou škálou dobře integrovaných chutí - výrazem postav vynikajících velvyslanců značky Glenfiddich.
Vůně je plná ječmenovýho cukru a lardovýho koláče. Následována skořicí a muškátovým oříškem. Poté nastupuje vůně pomerančové a limetkové kůry. Chuť je pokrytá čokoládou, černým pepřem, pomerančovým krémem, mléčnými čokoládovými lanýži a lískovými oříšky. Velký a pikantní dram s širokou škálou dobře integrovaných chutí - výrazem postav vynikajících velvyslanců značky Glenfiddich.
Tato jednosladová skotská whisky nejprve zraje v sudech po bourbonu vyrobených z amerického dubu a poté dozrává v silně vypálených nových dubových sudech od společnosti Kelvin Cooperage v Louisville v Kentucky.Společnost Kelvin Cooperage, původně založená ve Skotsku a od roku 1991 sídlící v Louisville v Kentucky, je známá svými vysoce kvalitními dubovými sudy.
Jedinečný slad z lihovarů Glenfarclas, zraje 30 let. Tři desetiletí zrání vedly k fantasticky plnému tělu.
12letá Glenfarclas Single Malt Whisky pochází z dílny rodinné palírny s dlouholetou tradicí, o čemž svědčí i motto firmy: "Jedna rodina - šest generací". Destilerie se zaměřuje na produkci jednosladových whisky, které jsou svým charakterem typické pro skotskou vysočinu.
Bývalý předseda palírny George S Grant vybral ze skladů jediný sud, který sdílel se svými přáteli a rodinou. Tyto whisky stáčel do lahví v jejich přirozené síle, gestu štědrosti a svědectví o kvalitě lihoviny. Ukázaly se tak populární, že v roce 1968 se Glenfarclas stal prvním lihovarem, který zavedl do svého základního sortimentu stáčení do sudů.
Bývalý předseda palírny George S Grant vybral ze skladů jediný sud, který sdílel se svými přáteli a rodinou. Tyto whisky stáčel do lahví v jejich přirozené síle, gestu štědrosti a svědectví o kvalitě lihoviny. Ukázaly se tak populární, že v roce 1968 se Glenfarclas stal prvním lihovarem, který zavedl do svého základního sortimentu stáčení do sudů.