Glenfarclas Whisky 10 let 0,05LZobrazit větší

Glenfarclas Highland Single Malt Scotch Whisky 10yo 0,05L

0,05L / 40%

Glenfarclas Whisky 10yo je výrobkem rodinné firmy s dlouholetou tradicí, o čemž svědčí i úvodní motto: “Jedna rodina - šest generací”. Distilerie se zaměřuje na produkci jednosladových whisky, charakterem typické pro skotskou vysočinu.

Více informací

209 Kč s DPH172,73 Kč bez DPH

Dopravné: od 99Kč

Dostupnost: Dočasně vyprodáno

Zboží je u všech našich dodavatelů dočasně vyprodáno. Termín opětovného naskladnění není znám. V případě zájmu je možné zboží předobjednat.

Více informací

Glenfarclas Whisky 10yo je výrobkem rodinné firmy s dlouholetou tradicí, o čemž svědčí i úvodní motto: “Jedna rodina - šest generací”. Distilerie se zaměřuje na produkci jednosladových whisky, charakterem typické pro skotskou vysočinu. Do rukou se Vám dostává whisky jasné zlatavoslaměnné barvy. Ucítíte sladké tóny doprovázené kouřovým efektem, které doplňuje vanilka koření, med a z ovoce výraznější hruška. Chuť je jemná a sladká, což je zajištěno dlouhodobým zrání v sudech po sherry. Máte - li v oblibě sušené ovoce, vanilku, skořici a hřebíček, najdete jejich kombinaci právě zde/v této whisky. Vhodná k podávání jako aperitiv.

Do vašeho baru doporučujeme