Tequila, Strana 3
Stránka 3 z 4 -
67 položek celkem
Corralejo Reposado je dvakrát destilována tequila ze 100% agáve. Vyrábí se od roku 1994 v malých sériích.
Corralejo Blanco Tequila její barva je krystalická se stříbrnými nuancemi velkého lesku. V chuti raw agave s intenzivním citrusem a bylinnými tóny. V dokončení vnímáme spojení mezi syrovým a vařeným agávem, čímž se dosáhne perfektní rovnováhy s citrusovými a bylinnými tóny.
Corralejo Anejo Tequila je kultovní Tequila z Mexika a pravděpodobně jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších svého druhu. Hacienda Corralejo byla založena před 250 lety a je jedním z prvních obchodních tequila. Od té doby se výrobní proces téměř nezměnil.
Jemnost s nádechem sladkosti. Úžasný zážitek pro vaše smysly.
Clase Azul Añejo je ultraprémiová tequila, vyrobená ze 100% devítileté tradičně pražené agáve. Zraje po dobu 25 měsíců a je následně balená v tradiční karafě ve stylu Talavera s kouzlem z 24karátového zlata na krku.
Agáve pro tuto tequila zrají 8 let a jsou ručně sbírána speciálně vyškolenými pracovníky. Poté se dlouhou dobu vaří v hliněné peci, která poskytuje tequile kouřové aroma a nasládlou chuť.
Pokud by mohly sudy mluvit, řekli by Vám kouzlo, které se děje uvnitř dubových stěn po dobu 2 let a které vede k dosažení jantarové barvy tequily Centinela Aňejo.
Green Orange je směsí Cenote Blanco dré agáve tequily a macerovaných zelených pomerančových kůr. Po extrakci esenciálních olejů ze zelených pomerančových slupek při trojité destilaci kombinuje destilát s výrazem Blanco a demineralizovanou vodou. Výsledkem je krásná živá tekutina s vůní čerstvě nakrájených zelených pomerančů smíchaných s vařenou agáve a lehkými tóny dřeva.
Zraje jeden rok v sudech z amerického dubu. Uzená, dřevitá vůně s vanilkou, kořením a čokoládou na patře, tato komplexní lihovina vyvažuje chutě přítomné v terénu poloostrova Yucatán.
Cazadores Reposado zraje nejméně 2 měsíce v nově vyrobených amerických dubových sudech. Pro výrobu se používá agáve pocházející z vysočiny Jalisco. Tequila je lehká a suchá, s tóny pepře, citrusů a koření.
Chuť tequily je intenzivní, plná koření a jemných slaných tónů, po kterých se objevuje stopa čerstvě pokrájeného grepu. Vůně je bohatá, s výraznou citronovou kůrou, bylinami a agáve. Zakončení je jemné, s chutí vodního melounu.
Tequila Casco Viejo Blanco je nezrající tequila o obsahu modrého agáve 70 %, což je v Mexiku u takzvaných mixto tequil ne zcela běžný jev, svědčící o tom, že Tequila Supremo přichází vždy s něčím navíc.
Tequila Casco Viejo Joven neboli mladá je tequila s obsahem modrého agáve 70 %, která je dobarvována karamelovým kulérem. Jedná se o lahodnou tequilu s výraznou chutí vařeného modrého agáve.
Tequila Casco Viejo Blanco je nezrající tequila o obsahu modrého agáve 70 %, což je v Mexiku u takzvaných mixto tequil ne zcela běžný jev, svědčící o tom, že Tequila Supremo přichází vždy s něčím navíc.
Oslavuje čerstvou chuť ušlechtilého Blue Weber Agave. Lákavé vůně nastavují na patře chutě medu, máslově sladkého vařeného agáve a nádechem citrusů. Třikrát destilované pro vyvážený a hladší povrch.
Řemeslné párování inspirované dvěma styly sudů, oslavující převládající tóny agáve, elegantní a měkké, které odhalují nekonečně bohatý a jemný profil, což vede k jedinečnému a bezkonkurenčnímu výrazu mezi dřevem a agávou. Zraje ve dvou různých sudech vyrobený na zakázku ( nový americký a francouzský dub)
Tequila Cabrito Blanco se vyrábí ze 100% agáve v palírně Tequila Centinala v mexickém státě Jalisco. V Mexiku je zařazena jako sedmá značka mezi výrobci tequil, za což vděčí zejména tomu, že na svou cenu vyniká nadprůměrnou kvalitou.