Rum, Strana 35
Stránka 35 z 44 -
869 položek celkem
Hacienda Coloma, rodinné sídlo ležící nedaleko kolumbijských pralesů, vyhlášené pěstováním a výrobou kávy, posléze i věhlasného kávového likéru hrdě představuje svůj nejnovější počin.
Coloma se vyrábí z melasy pocházející ze dvou druhů cukrové třtiny. Zraje v sudech po bourbonu a následně dozrává ještě přibližně tři měsíce v malých sudech po kávovém likéru.
Coloma se vyrábí z melasy pocházející ze dvou druhů cukrové třtiny. Zraje v sudech po bourbonu a následně dozrává přibližně tři měsíce v malých sudech po kávovém likéru.
Coloma se vyrábí z melasy pocházející ze dvou druhů cukrové třtiny. Tento rum zraje v sudech po bourbonu a následně dozrává přibližně šest měsíců v malých sudech po kávovém likéru.
Zraje v nových vypálených sudech z amerického bílého dubu po dobu 4 až 12 let. Na 40 % se zjemní přidáním prémiové kokosové vody. Tato směs obsahuje tropické aroma kokosu s tóny banánu, manga a vanilky. V nápoji objevíte také nádech minerality a jemné slanosti kokosové vody. Nejedná se o sladký rum, jak byste si mohli myslet.
Tento barbadoský rum dozrával ve dvou typech sudů. Nejprve se jeho chuť utvářela v barelech po bourbonu z USA, poté byl destilát uložen do španělských sudů po sherry Oloroso, které mu vtiskly ovocnější charakter.
Cockspur Platinum je bílý rum, který se nejprve nechal odpočívat v dubových sudech, ve kterých získal svou sílu a zajímavou chuť. Poté byl díky filtraci zbaven své barvy. Je ideální pro míchání koktejlů a long drinků.
Rum pochází z karibského Barbadosu, kde se vyrábí ze směsi melasových rumů, které zrály 5 let v sudech z bílého dubu po whisky a bourbonu. Vyniká vůní po třtinovém cukru a sherry. Jeho chuť je jemná, lehce pepřová, s pikantním máslovo-skořicovým finišem.
Patnáctiletý rhum Agricole z Martiniku, zrál v kombinaci panenského a znovu zuhelnatělého dubového sudu.
Clement Vieux Agricole VSOP Rhum je vynikající alchymie čistého přírodního rumu ze šťávy z cukrové třtiny zrající v nejlepších světových dubových sudech, které pořádá Cellar Master, dává Clément VSOP Rum brilantní mahagonovou barvu, aroma pražených bobů a výrazný jemný charakter.
Clement Créole Shrubb Rhum Liqueur je ochucený zemědělský rum z Martiniku. Pálí se z cukrové třtiny a poté se do něj přidává hořká pomerančová kůra a kreolské koření. Na ostrově mu díky jeho chuti přezdívají "vánoční rum".
Clement je jeden z mála výrobců, kteří produkují agricole rumy, které se vyrábějí pouze z panenské šťávy namísto běžné melasy. Kvalita Rhum Agricole z domu Clement odpovídá osvědčení AOC a může být hrdý na chráněné označení původu a autentický charakter. Rum je ostrý díky 50% alkoholu ale má krásný ovocný buket a nasládlou chuť s náznaky anýzu, bílého pepře a vanilky.
Clairin Sonson je haitský rum, který pochází z vesnice Cabaret, ležící v oblasti Archanie na severozápadě Port au Prince. Jedná se o ročník 2020 a vyrábí se z místní cukrové třtiny odrůdy Madame Meuze, která se pěstuje na 25 hektarech.
Clairin Communal je výjimečným blendem clairinů od výrobců Sajous, Vaval, Casimir a Le Rocher. Každý z nich dodává vlastní charakter a přispívají k bohaté paletě chutí, která je velmi jemná a ovocná.
Jedná se o směsi čtyř Clairins z obcí Cavaillon, Baradères, Pignon a Saint-Michel-de-l'Attalaye. Vyráběny jsou tyto Clairiny odděleně organickou cukrovou třtinou, kultivované bez pesticidů, fermentované přírodními kvasinkami a destilované v malých kotlích.
Cimborazo Rum 12yo je dvanáctiletý rum z Ekvádoru. Tento rum je pojmenován po hoře Chimborazo. To je vyhaslý čtvrtohorní stratovulkán.