Rhum Rhum Blanc Agricole Rum 0,7LZobrazit větší

Rhum Rhum Blanc Agricole Rum 0,7L

0,7L / 56% / Dárkové balení

Tento zemědělský rum vzniká fermentací šťávy z cukrové třtiny, která není na rozdíl od ostatních zemědělských rumů na trhu nikterak ředěná. Tato zvláštnost umožňuje šťávě uchovat si pravou hustotu, zachovat veškeré aromatické vlastnosti cukrové třtiny.

Více informací

1 390 Kč s DPH1 148,76 Kč bez DPH

Dopravné: od 99Kč

Dostupnost: Skladem

Zboží skladem expedujeme nejpozději do druhého pracovního dne.

  • Země: Guadeloupe
  • Značka: Rhum Rhum
  • Druh rumu: Bílé rumy

Více informací

Tento zemědělský rum vzniká fermentací šťávy z cukrové třtiny, která není na rozdíl od ostatních zemědělských rumů na trhu nikterak ředěná. Tato zvláštnost umožňuje šťávě uchovat si pravou hustotu, zachovat veškeré aromatické vlastnosti cukrové třtiny a tím vytváří původ bohatého a lahodného charakteru rumu Rhum Rhum. Plnost aroma ještě více umocňuje fermentace trvající i 7 až 9 dní a rozvíjí tak potenciál cukrové třtiny pěstované tradičním způsobem. K samotné dvojí destilaci dochází přímo v areálu lihovaru Bielle, a to ve dvou malých měděných destilačních přístrojích s vodní lázní s kapacitou 300 l a 1200 l pocházejících z Müllerovy dílny Rhum Rhum – V roce 2004 Luca Gargano přivedl Gianniho Capovillu na ostrov Marie-Galante, aby ho přemluvil k výrobě „nejlepšího zemědělského rumu na světě“! Gianni Capovilla, jeden z největších mistrů v oboru destilace kořalek a grappy, postavil svůj vlastní lihovar ve městě Rosa v oblasti Bassano již v roce 1986. Okouzlený Gianni přijímá výzvu a souhlasí s předáním svého know-how a talentu ve prospěch „společného projektu“ a nechává v palírně Bielle, vlastněné Dominiquem Thierrym, instalovat roku 2005 první destilační přístroj, čímž dal roku 2006 vzniknout společnosti Rhum Rhum Srl. Druhý destilační přístroj následuje v roce 2007. V roce 2008 je na trh uvedena první řada bílých rumů Rhum Rhum PMG Blanc s obsahem alkoholu 56 %. Cukrová třtina B47.258 Díky tradičnímu pěstování cukrové třtiny se na ostrově Marie-Galante podařilo zachovat i takové odrůdy, které se již dnes nikde jinde nevyskytují. K nejrozšířenějším druhům se řadí červená cukrová třtina a „B47.258“, třtina pěstovaná od roku 1947

Do vašeho baru doporučujeme