Nápoje, Strana 2
Stránka 2 z 120 -
2394 položek celkem
Série Black Cask slaví 10. výročí s edicí Planteray Black Cask 2024 Barbados & Paraguay. Jedná se o blend kotlíkových a kolonových rumů vyrobených z melasy a třtinového medu. Po destilaci na Barbadosu a Paraquayi rum několik let zraje v zemích svého původu v sudech z bílého dubu. Poté je převezen do jihozápadní Francie, kde zraje v silně vypálených dubových sudech po koňaku Ferrand.
Melasa vyrobená z vlastní cukrové třtiny palírny, 5násobná destilace v kolonových destilačních kotlích a skladování v amerických sudech po bourbonu dodávají Siam Edition její nesrovnatelně komplexní a kořeněně dřevitý charakter. Aby bylo možné zaručit stálou teplotu, je sklad umístěn pod podlahou, přičemž podíl andělů se pohybuje mezi 7 a 9 % ročně.
Melasa vyrobená z vlastní cukrové třtiny palírny, 5násobná destilace v kolonových destilačních kotlích a skladování v amerických sudech po bourbonu dodávají Siam Edition její nesrovnatelně komplexní a kořeněně dřevitý charakter. Aby bylo možné zaručit stálou teplotu, je sklad umístěn pod podlahou, přičemž podíl andělů se pohybuje mezi 7 a 9 % ročně.
Naga Shani je založena na rumu ze siamského království, který je 62 % proslulý svou kvalitou a charakterem. Zraje deset let v sudech z amerického dubu ex-bourbon, které slouží jako ideální základ. Mistr lihovarník Naga Shani zlepšuje proces zrání tím, že tento rum plní do sudů po sherry Pedro Ximenez a snižuje obsah alkoholu na 46 % obj.
Nechte Naga Malacca vás zavést do tropického podnebí a načerpejte inspiraci pro svou příští dovolenou. Naga Malacca je indonéská lihovina vyrobená z melasy, rumu a koření. Obohacený o kumquat, jambu, indonéské koření a přírodní výtažky z kůry kumquatu, jambu, citronové trávy a koriandru, přesvědčí ovocně-kořeněným aromatickým profilem.
Indonéský rum Naga Rum Ccontainer Aged Rum se vyrábí na severu ostrova Jáva pomocí starověkých asijských technik. Pomalé kvašení melasy v kombinaci se sladovými indonéskými kvasinkami z červené rýže má za následek tento dechberoucí rum.
Rezervace Naga Java se vyrábí na severu ostrova Java podle starověkých asijských technik. Základ pro Naga Java Reserve vzniká pomalým kvašením melasy v kombinaci se sladovými indonéskými kvasnicemi z červené rýže.
Edice Naga Anggur se vyrábí na severu ostrova Jáva podle starověkých asijských technik. Základ pro Naga Anggur vzniká pomalým kvašením melasy v kombinaci se sladovými indonéskými kvasnicemi z červené rýže.
Kong Rainforest Spiced se destiluje z prvotřídních surovin z gorilího prostředí, aby zachytil tóny deštných pralesů. Láhev připomíná horskou gorilu starou kolem 15 let, stejně jako sopečnou horninu jejich domova. Výroba se provádí ručně se směsí minerálů a křemene.
Kořeněný Kong Rainforest se destiluje z prvotřídních surovin z přirozeného prostředí goril, aby zachytil tóny deštných pralesů. Láhev připomíná 15letou horskou gorilu a sopečnou skálu jejího domova. Vyrábí se ručně za použití směsi minerálů a křemene.
Frederic Kafka při svých zámořských obchodních cestách objevil kouzlo karibského rumu a sám se po svém návratu pustil do jeho výroby. Velmi si oblíbil především Jamajské, Venezuelské a Dominikánské rumy.
Krásná limitovaná edice od Frederic Kafka Distillery. Single cask destilovaný na Jamajce vydal po více než 21 letech pouhých 182 lahví. Krásně jemný, lehce éterický v sudové síle 49,8%.
Diplomático Reserva Exclusiva 12 Aňos je špičkovým produktem značky Diplomático. Je držitelem řady mezinárodních ocenění. Voní jako pomerančová kůra, hnědý cukr a skořice. Chuť je opravdu velmi příjemná, nasládlá, s tóny ovoce a dubu.
Diplomático Reserva Exclusiva 12 Aňos je špičkovým produktem značky Diplomático. Je držitelem řady mezinárodních ocenění. Voní jako pomerančová kůra, hnědý cukr a skořice. Chuť je opravdu velmi příjemná, nasládlá, s tóny ovoce a dubu.
Ty nejkvalitnější jihočeské hrušky dávají vzniknout tomuto krásně jemnému destilátu.
Příběh nealkoholického aperitivu Crodino začal v roce 1965. Dodnes patří mezi vyhledávané a velice oblíbené aperitivy. V jeho hořkosladké intenzivní chuti se objevuje osvěžující aroma krvavého pomeranče, harmonicky doplněné nahořklou tříslovinou.
Dárkové balení 3 výběrových, českých likérů.
Pepermintový likér se nyní připravuje stejně jako Frederic Kafka před 120 lety. 100% ruční práce, nejkvalitnější možné ingredience a hlavně 30% alkoholu, tak se totiž likéry v období Rakouska - Uherska a První republiky dělaly.