Justinos Sercial Madeira 10 let 0,75LZobrazit větší

Justinos Sercial Madeira 10yo 0,75L

0,75L / 19%

10letá Justinos Sercial je vynikající madeira. Vyrábí se z pečlivě vybraných hroznů a na minimálně deset let se ukládá ke zrání do dubových sudů. Ochutnejte tradiční madeiru od předního evropského výrobce, společnosti Vinhos Justino Henriques.

Více informací

879 Kč s DPH726,45 Kč bez DPH

Dopravné: od 99Kč

Dostupnost: Dočasně vyprodáno

Zboží je u všech našich dodavatelů dočasně vyprodáno. Termín opětovného naskladnění není znám. V případě zájmu je možné zboží předobjednat.

  • Doba zrání: 10yo
  • Země: Madeira
  • Značka: Justinos
  • Typ sudu: Dub

Více informací

10letá Justinos Sercial je vynikající madeira. Vyrábí se z pečlivě vybraných hroznů a musí být po dobu minimálně deseti let uložena ke zrání do dubových sudů. Kořeny společnosti Vinhos Justino Henriques sahají až do roku 1870. Od této doby zaujímá tento výrobce a vývozce madeiry díky uznávané kvalitě svých vín význačné místo na trhu. V roce 1993 nechala společnost vybudovat rozsáhlé moderní vinné sklepy, které patří na ostrově Madeira k nejlepším a nejlépe vybaveným. Jejich vína jsou pod přísným dohledem vyráběna tradiční metodou a jsou vysoce hodnocena nejen v celé Evropě (zejména ve Francii, Belgii, Anglii a Skandinávii), ale také v Brazílii, Rusku, Japonsku a USA.

Do vašeho baru doporučujeme