Sleva!

-5%

Žufánek Slivovice 0,5LZobrazit větší

Žufánek Slivovice 0,5L

0,5L / 50%

Výroba slivovice je složitý a dlouhý proces, který začíná sklizní švestek (u nás jim říkáme trnky) a jejich tříděním. Šanci má pouze zralé a čisté ovoce. Z něj připravíme kvas, který dopravíme do uzavřených nerezových tanků o objemu 160 hl.

Více informací

408 Kč s DPH

429 Kč

Dopravné: od 99Kč

Dostupnost: Skladem

Zboží skladem expedujeme nejpozději do druhého pracovního dne.

  • Země: Česká republika
  • Značka: Žufánek

Více informací

Výroba slivovice je složitý a dlouhý proces, který začíná sklizní švestek (u nás jim říkáme trnky) a jejich tříděním. Šanci má pouze zralé a čisté ovoce. Z něj připravíme kvas, který dopravíme do uzavřených nerezových tanků o objemu 160 hl. Toto stadium výroby se nazývá kvašení a je nejdůležitějším prvkem ve výrobním procesu. Za nepřístupu vzduchu kvas zraje min. 60 dnů, přičemž tuto dobu nebo intenzitu kvašení můžeme regulovat pomocí chladícího duplikátoru, kterým jsou vybaveny všechny naše kvasné tanky.

Při výrobě Slivovice Žufánek je použito pouze ovoce pocházející z našich sadů v CHKO Bílé Karpaty, které spadají do režimu ekologického zemědělství.

Proces kvašení neurychlujeme, neboť přirozeně a pomalu prokvašené ovoce dává vzniknout té nejlepší slivovici.

Do vašeho baru doporučujeme