Zraje několik let v sudech z amerického dubu na úpatí hory Kanlaon. Výsledná směs předvádí původního ducha Don Papa. Překypující citrusy s vanilkou ve vůni.
Conde de Cuba Elixir del Caribe pochází z Dominikánské republiky, kde jej vyrábí kubánští exulanti. Zraje 7 let v dubových sudech po sherry odrůdy Pedro Ximenez. Elixír je velmi aromatický a intenzivně sladký. Skvěle se hodí i jako aperitiv, nezklame však ani samotný s ledem.
Bumbu Cream likér je lahodný krémový likér kombinující Bumbu Original Barbados, smetanu, chai koření, kokos a skořici. Perfektní k samostatnému vychutnání nebo do oblíbených drinků.
Austrian Empire Solera Navy Rum 18 let je blend dominikánských rumů, které zrají 6-18 let systémem solera v dubových sudech a následně dozrávají v sudech po sherry. Rum je nasládlý, díky sherry krásně ovocný, s tóny čokolády a vanilky.
Charismatický Arehucas Anejo Reserva Especial 18yo se vyrábí z cukrové třtiny pocházející přímo z Kanárských ostrovů, kde má specifické ideální podmínky pro pěstování. Unikátní chuť a vůni si tento rum rozvíjí během dlouhých 18 let zrání v sudech.
Arcane představuje další ze svých svěžích rumových likérů: Arcane Arrangé Vanilles Des Íles, vanilkový rum doplněný o jemné kořeněné a tropické ovocné tóny.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Za víny této značky stojí Carlo Gancia, který v polovině 19. století započal výrobu perlivých vín v Itálii. Šumivé víno Gancia Brut DOC Prosecco má sladkou a svěží, mimořádně jemnou a vyváženou chuť s přetrvávajícím ovocným zakončením.
Rodina Vedova začala budovat vlastní vinice a hospodářskou usedlost v 50. letech minulého století. Sídlí v srdci oblasti Valdobbiadene Prosecco Superiore a dnes zde patří k jednomu z největších a nejznámějších vinařství.
Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Má světle slámovou barvu. Ve vůni jsou cítit žlutá jablka, bílé květy a mandle. Chuť je příjemně ovocná.
Historie sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Množství vůní a chutí ostrova Réunion představuje pro značku Isautier, předního výrobce réunionských rumů, úžasný zdroj inspirace a inovací. Podnik, který je leaderem v odvětví rumů arrangé, přišel s inovací v podobě smísení sladkosti krémového rumového likéru, a vytvořil tak zcela originální produkty, které vzdávají hold dědictví ostrova Réunion.
Jemně se rozplývající požitek z pití vyrobený z moka, belgické čokolády, vanilky a krvavých pomerančů. Harmonický, sladký a hořký duet s tóny kávy Arabica.
Tento elegantní a komplexní rum Harbour 90th Anniversary je limitovanou edicí, která připomíná 90 let vášnivé výroby rumu v palírně Antigua. Pro letošní jubilejní rum byly kombinovány destiláty různého stáří od 5 do 12 let a z různých výjimečných sudů, včetně Armagnacu, Cognacu, Calvadosu, Tokaji, Sauternes.
Harbour High Congener 2nd Release 2014/2023 byla vytvořena speciálně k 30. výročí Haroxexu. Tento téměř 10 let starý rum (destilovaný v roce 2014, lahvovaný v roce 2023) zaujme sytě jantarovou barvou.
Každý sud je ručně vybrán, pečlivě vyhodnocen a smíchán tak, aby vzniklo něco výjimečného. Výsledkem je kolekce vynikajících luxusních směsí stáčených do omezeného počtu krásných 5.955 kusů černých lahví.