Stránka 1 z 118 -
2347 položek celkem
Tequila 1800 Reserva Añejo překonává ostatní prémiové značky. Je vyrobena ze 100% modré agáve. Její vysokou kvalitu umocňuje i exkluzivní balení. Vyrábí se podle originální receptury a zraje osm let v prvotřídních sudech z francouzského a amerického dubu.
Dárková kazeta rumů značky Dos Maderas.
Limitovaná edice Don Papa Harvest je inspirována festivalem Pahiyas, který se na Filipínách koná každý rok v období sklizní. Žně tvoří ústřední motiv tuby, spolu s motivy hojnosti a udržitelnosti.
Limitovaná edice Eternal Spring in Sugarlandia byla uvedena na trh s cílem pokračovat v podpoře snah o ochranu a obnovu ostrova Negros, odkud Don Papa pochází. Nová tuba byla představena v rámci iniciativy World Worth Preserving a navazuje na loňský úspěch edice Secrets of Sugarlandia, díky které bylo vybráno 50 000 eur na podporu ochranářských prací klíčových organizací na ostrově.
Ovocné speciality Baron Hildprandt jsou vyrobeny z kvalitního ovoce z jižních Čech. Vyrábí se v historické palírně v Blatné pod dohledem mistra destilatéra Václava Šitnera. Vznikají kombinací 3x destilovaného rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Výsledný blend se dostařuje po dobu 2-3 měsíců v sudech po destilátech.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Malin byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Hrušek byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Park VS Carte Blanche Cognac 0,05L poskytuje uspokojení a příjemný degustační zážitek. Ručně vytvořený v malých sériích, výsledek pozorného výrobního procesu dovede mladý cognac do velmi výjimečné kvality. Doba zrání 6 let.
Bezkonkurenční zlatý panter (v ochutnávkové miniatuře) vyjadřuje dokonalé harmonické spojení koňaku Meukow XO, plodů tradičního umění dvojité destilace, dlouhého procesu zrání a komplexního prolínání nádherných Crus de Cognac.
Meukow Vanilla (v ochutnávkové miniatuře) vzniká smícháním Meukow VS koňaku a přírodních vanilkových příměsí. Při svém dlouhém zrání v dubových sudech získává zlatavou jantarovou barvu a jemnou chuť s tóny vanilky doprovázené oříšky a čokoládou.
Glenturret je oficiálně nejstarší palírnou whisky ve Skotsku, která je stále v provozu. V roce 1875 byl lihovar převzat Thomasem Stewartem a změněn z "Hosh Distillery" na název "Glenturret". Glenturret 12 Years Old zraje 12 let v sudech z amerického dubu.
Jack Daniel's Tennessee Whiskey, filtrovaná přes tři metry dřevěného uhlí vyrobeného z nejkvalitnějšího javoru cukrového a poté zrající v ručně vyráběných sudech, dosahuje své jedinečné kvality. Proces zrání se neřídí pevně stanoveným harmonogramem, ale je založen výhradně na posouzení zkušených degustátorů. Tito odborníci určují ideální okamžik, kdy je barva, vůně a chuť whisky tak akorát.
Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Před podáváním nechte víno až hodinu odstát. Termes je živá pocta Bodega Numanthia odrůdě Toro del Tinto - červené hroznové víno z Castillo y Leon, které je blízce příbuzné odrůdě Tempranillo.
Buket se zpočátku rozvíjí s tóny květin, bílých květů a meruněk podobných nektaru, které se snoubí s vůní rebarbory, máty a bílého pepře.
Název The Demon's Share vznikl jako protiklad k pojmu andělská daň, což je množství alkoholu, které se při zrání destilátů v sudech vypaří. A pokud si andělé berou svůj podíl z rumu, vezmou si s sebou i démony.
Edice Era of Discovery přináší plnění, jež reprezentují rozmanitost rumového světa. Tato sada vznikla z venezuelského rumu, který ve Vizovicích zrál nejdříve v sudech po bourbonu a dozrával v sudech, ve kterých předtím odpočívalo sherry.
Edice Era of Discovery přináší plnění, jež reprezentují rozmanitost rumového světa. Tato sada vznikla z venezuelského rumu, který ve Vizovicích zrál nejdříve v sudech po bourbonu a dozrával v sudech, ve kterých předtím odpočívalo sherry.
Vyrábí z nejkvalitnějšího rumu z cukrové třtiny destilovaného na ostrově Mauritius. Technologii výroby rumu dědí místní lidé z generace na generaci.