V této kategorii zobrazujeme veškeré destiláty, které mají specifické dárkové balení.
Tato whisky Teeling zraje 18 měsíců v sudech Grand Cru Riesling z vinařství Reichsrat von Buhl. Poté se stáčí do lahví na 46 % obj. a bez filtrace za studena.
Ke zrání se používají jedinečné styly dřeva. Ve spolupráci s irskou radou pro stromy přispívá série k výsadbě pouze původních irských druhů stromů na jejich vlastních pozemcích v oblasti Wicklow.Při výrobě se používá 50 % nesladového ječmene a 50 % sladového ječmene. Po trojité destilaci whisky...
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nízkým teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Prémiová novinka v portfoliu této značky. Jedná se o rum z melasy, který vzniká v destilační koloně. Po destilaci zraje procesem pomalého zrání po dobu 15 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu.
Cristóbal Santa Maria je prémiová série rumů v limitovaných edicích. Tato edice zrála v sudech po víně ex-Tokaj. Tato edice byla destilována v roce 2009 a lahvována byla v roce 2022. Celkem bylo nalahvováno 802 lahví.
Cristóbal Santa Maria je prémiová série rumů v limitovaných edicích. Tato edice zrála v ex-Islay sudech po whisky. Tato edice byla destilována v roce 2007 a lahvována byla v roce 2022. Celkem bylo nalahvováno 1 509 lahví.
Limitovaná edice Don Papa Harvest je inspirována festivalem Pahiyas, který se na Filipínách koná každý rok v období sklizní. Žně tvoří ústřední motiv tuby, spolu s motivy hojnosti a udržitelnosti.
Eliška Podzimková se stala vůbec první českou umělkyní, jejíž dílo se objevilo na limitované art edici této filipínské značky. Tato spolupráce je unikátní a současně první svého druhu, neboť na tubu přináší rozšířenou realitu (AR). Díky aplikaci Artivive se objekty na tubě rozpohybují a přenesou...
Aroma rumu Bumbu je plné karamelek, opékaného dubu, vanilky a pomerančové kůry. Rum nejprve zrál v sudech po bourbonu, poté se nechal dozrát ve španělských sudech po sherry.
Zraje několik let v sudech z amerického dubu na úpatí hory Kanlaon. Výsledná směs předvádí původního ducha Don Papa. Překypující citrusy s vanilkou ve vůni.
Je čtvrtým drahokamem řady Black Xo. Jedná se o limitovanou edici. Každá láhev je číslovaná. Celkem bylo vyrobeno 14 225 lahví. Směsi o různém obsahu alkoholu, kde jediný viditelný rozdíl je barva indikace šarže na lahvi a obsah alkoholu.
Vůně je velmi bohatá na citrusy (zelený citrón, pomeranč) s lehkým tónem dřeva a čaje. V chuti cítíme sušené švestky s lískovým oříškem. Svěží, intenzívní jemnost.
Limitovaná edice Redbreast 12yo v jedné nádobě, prezentovaná uvnitř poutavého měděného obalu, který se promění v pěkné krmítko pro ptáky.
Nejmladší brandy od značky Ararat. Živý, kořeněný se zvláštním charakterem a bohatou chutí.
Pojmenovaná podle krásné legendy o lásce princezny Tamar ke statečnému mladíkovi, který kvůli ní každou noc dobýval drsné vody jezera Van. Vyjimečná směs více než patnácti destilátů, která dodává této 10leté pálence plnou, jemnou, hedvábnou a příjemně kyselou chuť s dlouhotrvající dochutí.
Pětiletá arménská brandy je klasickým zástupcem řady Ararat.
Zdrojem inspirace pro vytvoření ARARAT Charles Aznavour Signature Blend byla cesta velkého umělce k celosvětové slávě a dokonalosti. Charles Aznavour se účastnil degustace.
Jedná se o novinku z řad Espero premium caribbean spirit. Vyjimečný destilát, který prošel procesem trojnásobného zrání. Šest let zrál v sudech po bourbonu, dále čtyři roky zrál po (ex - solera sherry soudcích) a poté zakončil své zrání v sudech po víně Banyuls. Spojení všech tří kultur Karibiku,...
Údolí Paute Valley se nachází v horách. Sbíhají se tu ty nejlepší atmosférické a klimatické podmínky, které je možné v Ekvádoru najít. Vysoká nadmořská výška, neustálá vlhkost a velmi stabilní teplota ve všech ročních obdobích umožňují celoroční pěstování všech druhů plodin včetně cukrově třtiny...