V kategorii šampaňské, víno a pivo sdružujeme naši kompletní nabídku vín a piv. Naleznete zde zejména bohatý výběr tichých a fortifikovaných vín včetně šampaňského a šumivých vín.
Zlatohnědá barva s načervenalými odlesky. Ve vůni vynikají vůně zrání ve dřevě, stejně jako sušené ovoce, koření a tóny ovoce v sirupu. V ústech je jemné a sofistikované, odhaluje vynikající objem, bujné třísloviny a perfektní kyselost. Dlouhý a přitažlivý závěr.
Kopke Porto 10yo zraje v dubových sudech nejméně po dobu deseti let. Obecně platí, čím starší červené portské, tím světlejší je jeho barva.
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...
Rulandské bílé ze Zámeckého Vinařství Bzenec. Jakostní víno je jemné, s příjemnou květinovou vůní připomínající kvetoucí kosatce.
Tramín červený ze Zámeckého Vinařství Bzenec s plným aroma lístků čajových růží.
Plné, kořenité suché bílé víno s přívlastkem. Má nezaměnitelně intenzivní aroma černého rybízu, bezu a vyzrálého angreštu. Hrozny pochází z vinařské oblasti Morava, slovácké podoblasti, z obce Hovorany a trati Staré hory.
Víno veselé malinové barvy s rubínovým lomem. Ve vůni jsou cítit zralé jahody a tóny čerstvých třešní v jogurtu. V lehké chuti je krásně zapracovaná šťavnatá kyselinka. Víno má velmi příjemnou texturu s dochutí zahradního ovoce.
Výrazná vůně tropického ovoce, s decentní stopou lískového oříšku. V chuti široké a harmonické, s pevnou kyselinkou a sametovou dochutí.
Charakter vína určuje již poloha samotné vinice na výrazném jižním svahu, která dává vínům potenciál zrání.
Každý rok vybereme nejlepší šarži hroznů dané odrůdy. Po důsledné selekci a třídění těchto hroznů pak vyrábíme víno za pomoci tradičních postupů.
Vinice jsou s láskou opečovávané, sklizeň probíhá ve druhé polovině září a výnosnost je 85 hl/ha. Po velmi šetrném lisování dochází k řízené fermentaci při teplotách 18–20 °C. Prosecco vyrábějí italskou metodou "charmat" nebo také metodou "champenois" – druhotným kvašením v lahvi a bez přidání...
Aroma je plné jablek a hrušek s exotickými tóny liči a bílých broskví, které doplňují kulaté tóny medu a máty. Chut je bohatá, pevná a harmonická chuť s dlouhou dochutí.
Ella Claret je polosuché bílé víno s přívlastkem, ročník sklizně 2018. Vyrobeno bylo z červených hroznů odrůdy Rulanské modré. Má krásnou ovocnou vůní a lahodnou jahodovou chuť.
Mohutné, extraktivní víno barvy slonoviny nabídne pestrou paletu vůní lučního kvítí doplněnou o tóny muškátového oříšku. Plnou a dlouhotrvající chuť připomínající žlutý meloun v závěru umocňuje jemně kořenitý nádech hřebíčku.
Víno s poutavou barvou bílého zlata ohromí rozmanitou paletou vůní tropického ovoce připomínající maracuju, mango nebo limetku. Exotické ovoce hledejte i v jeho chuti. Narazíte v ní liči, kiwi či jemné mangové tóny. Chuťovou svěžest podtrhuje limetkový závěr a vyšší kyselinka, díky níž víno...
Víno třpytivé barvy lipového květu se zlatavými odlesky, jemně nasládlou vůní kandovaného či sušeného ovoce a lehkou stopou badyánu. Nižší zbytkový cukr a výraznější kyselinku doplňují šťavnaté mirabelkové tóny, jejich vzájemnou harmonii ocení ctitelé sušších vín.
Svojí oranžovou vinětou je toto víno známé po celém světě. Typické, dokonale vyvážené šampaňské tvořené Pinot Noir, doplněné o Chardonnay a Pinot Meunier. Baleno ve speciálním dárkovém obalu, který udrží lahev vychlazenou až na dvě hodiny.
Vychutnejte si rafinované a elegantní víno z moderního vinařství, které dodnes ctí svou tradici a využívá původních metod výroby. Nani Rizzi Extra Dry Prosecco je plné ovocného aroma s tóny jablek a žlutých broskví. Chuť je plná, svěží a šťavnatá, s dlouhým závěrem.
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...