Téměř každá jihoevropská země je producentem vína. Nejznámější je francouzské Bordeaux. Poslední dobou se ale trendy mění a těžká francouzská vína se dostávají do pozadí a oblíbené jsou veselá červená vína ze Španělská nebo z Itálie.
Intenzivní rubínově červená barva s fialovými odrazy. Elegantní chuť, svěží sladký tanin, čerstvé, velmi pitné, voňavé.
Špičkové víno typu Côtes du Rhône a vlajková loď Ch. Beauchene. Jedná se o "top" produkt vinařství. Vinice je oddělena od poloh Châteauneuf du Pape pouhou pět metrů širokou polní cestou. Vyjádření vína se proto velmi blíží této legendě jižní Francie.
Viorica je moldavské dívčí jméno odvozené od názvu stejnojmenné květiny. Toto osobité víno se vyrábí z vybraných hroznů odrůdy Viorica, u kterých se příjemné květinové aroma rozvíjí do typické muškátové vůně.
Série Vigne Vecchie Legganda je vrcholem produkce Vigneti di Salento od Farnese. Vyrábí se z ručně sbírané vinné révy Primitivo, která je stará více než 70 let a poskytuje odpovídající malý výnos vysoce kvalitních bobulí.
Ramon Bilbao Gran Reserva je víno z pečlivě vybraných hroznů odrůdy Tempranillo, Graciano a Mazuelo z vinic v oblasti Rioja Alta. Dvacet měsíců zrálo v amerických dubových sudech. Ve vůni jsou cítit ostružiny, cedr, kůže a koření.
Ramon Bilbao Rosado 0,75L je růžové víno ze Španělské Rioji, plné květinových a ovocných tónů. Čerstvé ovoce, citron, čerstvé květiny a koš třestí, naplní Váš nos hned po nalití.
Mar de Frades White 0,75L je bílé víno s označením původu "Rias Baixas". Je vyrobena s Albarino hroznů a zpracováno Mar de Frades vinařství. Je působivé, pro zvláštní příležitosti.
Ovocné aroma s dotekem dozrávajících malin, švestek a koření. Chuť je velmi šťavnatá a plná.
Velmi bohatá vrstva chutí. Měkké bobulové ovoce s kombinací kořeněného charakteru.
Víno má intenzivní rubínově červenou barvu, komplexní vůni zralého ovoce a kořeněné tóny. Víno s jemnou tříslovinou, sametové a plné.
Tmavě červená barva s fialovými odstíny. Ovocné tóny třešně, lékořice a koření. Plné chuťově štíhlé, s dobrou perzistencí. Ideální podávání ke steakům a pikantním sýrům. Doporučená teplota podávání 18°C