V kategorii destilátů a likérů sdružujeme kromě rumů, whisek a vodek převážnou většinu ostatních destilátů z naší nabídky. Naleznete zde zejména bohatý výběr likérů, ginů, tequily, koňaků a pestrou škálu koktejlových bitterů.
Cape Fynbos Citrus Gin je naplněn kůrou a dužinou z pěti vybraných citrusových plodů. Tento pikantní gin kombinuje komplexní bylinné aroma hřebíčku a bílého pepře, medu a divokého fynbosu s jasnou citrusovou směsí.
Čerstvý nálev z kůry hořkého pomeranče, ručně čištěný divoký hořec, extrakce růžového srdce rebarbory a další
Tequila Sangre de Vida Blanco začíná pomalým pražením srdíček z agáve piña v cihlových pecích s kamennými stěnami. Po staletí starém umění pomalého vaření následuje ochlazení, drcení a nakonec vylisování srdíček do mosto (sladké šťávy), která se poté pět dní fermentuje a třikrát destiluje.
Ovocné speciality Baron Hildprandt jsou vyrobeny z kvalitního ovoce z jižních Čech. Vyrábí se v historické palírně v Blatné pod dohledem mistra destilatéra Václava Šitnera. Vznikají kombinací 3x destilovaného rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Výsledný blend se...
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Meruněk byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Malin byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Hrušek byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Mladá a svěží tequila El Jimador se stupňuje se skutečně autentickým charakterem. Je vyroben ze 100% ručně sklizeného modrého Weberova agáve a dvakrát destilována.
Pravá kolumbijská káva a další přírodní příchutě se snoubí s báječným Baileys Original Irish Cream.
Druhý produkt v Bohemian řadě, bohémský absint odkazující na pravděpodobně jediný předválečný absint v Česku, destilovaný Josefem Archlebem v Dobrušce. Limitovaná edice 1917 číslovaných porcelánových lahví.
Prostřednictvím jedinečné směsi a patentovaného složení vznikl „přírodní“ likér s jedinečnou chutí a všestranností. Může být konzumován samotný nebo smíchán s jakoukoli základní lihovinou do špičkových koktejlů.
Tatranský Čaj Apple & Pear je unikátní čajovo-bylinný likér vyrobený na přírodní bázi. Obohacený o přírodní extrakty z bylin, černého a bílého čaje. Představte si vánoční vůni jablečného štrúdlu, která naplní celou místnost. Přesně to ucítíte, když otevřete jablečno-hruškový Tatratea.
Vůně je velmi bohatá na citrusy (zelený citrón, pomeranč) s lehkým tónem dřeva a čaje. V chuti cítíme sušené švestky s lískovým oříškem. Svěží, intenzívní jemnost.
Jednoduchý a vyvážený Campari Negroni. Více než 100 let po svém vzniku ve Florencii v roce 1919 zůstává koktejl Negroni jedním z nejikoničtějších a nejžádanějších koktejlů díky své výrazné a jednoduché, ale dokonale vyvážené chuti.
818 anejo zraje více než 1 rok v dubových sudech. Sedm let staré agáve se vaří po dobu 40 hodin. 818 se fermentuje po dobu 70 hodin a poté se destiluje pot still. Dvakrát destilovaná pro lepší aroma.
Nejmladší brandy od značky Ararat. Živý, kořeněný se zvláštním charakterem a bohatou chutí.
Pojmenovaná podle krásné legendy o lásce princezny Tamar ke statečnému mladíkovi, který kvůli ní každou noc dobýval drsné vody jezera Van. Vyjimečná směs více než patnácti destilátů, která dodává této 10leté pálence plnou, jemnou, hedvábnou a příjemně kyselou chuť s dlouhotrvající dochutí.
Pětiletá arménská brandy je klasickým zástupcem řady Ararat.
Zdrojem inspirace pro vytvoření ARARAT Charles Aznavour Signature Blend byla cesta velkého umělce k celosvětové slávě a dokonalosti. Charles Aznavour se účastnil degustace.
Cílem majitelů značky Brockmans bylo vytvořit gin, který by neměl obdoby. Vybrané rostlinné ingredience se mnoho hodin macerují v čistém destilátu, než se z nich uvolní esenciální oleje a aromata.