Rumy z Trinidadu a Tobago

Mezi prémiové rumy z Karibiku bezpochyby patří i destiláty z ostrovů Trinidad a Tobago, jejichž flóra je převážně tvořena deštnými pralesy. Dominantní místo v produkci rumu z těchto karibských ostrovů zaujímá značka Angostura, která je světovou špičkou mezi výrobci bitters. Na našem e-shopu najdete i jiné producenty tmavých / bílých / ochucených / spiced rumů (např. Kraken, Zaya, Plantation), jejichž degustace je vždy silný smyslový zážitek. Ať už preferujete lehčí tóny v podobě kandovaného ovoce, nebo máte rádi ořechový nádech mandlí, do rumů z Trinidadu a Tobago se okamžitě zamilujete.

Potěšte své smysly legendárními destiláty z tohoto karibského souostroví a pořiďte si u nás láhev rumu prvotřídní kvality. „Tekuté zlato“ je také skvělým dárkem pro vaše blízké.

Rumy z Trinidadu a Tobago

Katalog

Detailní filtrování
Objem
Obsah alkoholu
Doba zrání
Značka
Druh rumu
Příchuť
Typ sudu
Zobrazeno 21 – 21 z 21 položek
Zobrazit produktů na stránku
  • 0
    Rychlý náhled
    7 590 Kč 6 272,73 Kč bez DPH Skladem
      0,7L/ 50%
    0,7L/ 50%

    Každá láhev v kolekci "Rum is nature - Collection" je důkazem silného spojení mezi rumem a přírodou. Etiketa na každé láhvi a přiložená dárková krabička odráží toto spojení s dechberoucími obrázky zvířat. Destilováno: 2000 v TLD Distillery. Lahvováno: 2018 Limitovaná edice: 297 lahví

    7 590 Kč
    Do 14 dnů
Zobrazeno 21 – 21 z 21 položek
Zobrazit produktů na stránku